Patch 0.8.0
Re: Patch 0.8.0
Muszę przyznać że te statystyki bardzo mi się podobają. Wreszcie będzie widać kto i co zrobił w bitwie. Teraz tylko poczekajmy na całkowicie przetłumaczone screeny, mogą być choćby po angielsku. Rosyjski niby czytam ale z angielskiego mam większy zasób słownictwa 

Graj tak jakbyś miał 29 wrogów a strzelać mógł tylko do 15
-> World of Warships - walcz na morzu!
Już nie mogę się doczekać tego patcha ze względu na dodanie upragnionej dla mnie fizyki
. A co do interfejsu to prezentuję się bardzo fajnie .

Bardzo fajnie wygląda, i ciekawi mnie ta fizyka
Warto byłoby dodać że 8.0 będzie bezpośrednio po tym 7.5 który teraz wejdzie, bo parę osób tego nie ogarnia. 
Co do nowego rendera. YT, wywiady ASAP, bodajże II część z III. Tam jest to pokazane.

Co do nowego rendera. YT, wywiady ASAP, bodajże II część z III. Tam jest to pokazane.

Medale zwiadowcy - 267 // Kamikaze - 85.
Asy: E75, VK28, VK16, PZIV, JPZIV, T-25, VK30P, GWP, D.MAX.
W związku z błędnymi decyzjami moderatorów i "standardami" panującymi tutaj przeniosłem się na Oficjalne Forum Gry.
Mam cichą nadzieję, że w końcu czołgi zaczną poruszać się jak czołgi, a nie samochodziki RC 

grabarzstg pisze:Interfejs... Fajnie wyglądają te bajery, ale nie ma na nie czasu podczas bitwy - liczą się tylko proste rozwiązania. Co do fizyki - czas pokaże, jak dobre jest to rozwiązanie.
haha pomyslałem podobnie, bo zmniejszy sie ilosc bitew/minute bo zatwardziali statystycy bedą 10 minut po bitwie przeglądać staty, robic printskriny i porównywać:D
Fizyka jak dla mnie nie jest jakas tam konieczna, teraz tez sie fajnie gra.
statyski rzeczywiście świetne jeżeli chodzi o rozbudowanie ...ale czy ten silnik aktualnie wykorzystywany w Wocie uciągnie fizyke???
Dokładnie, ja sam zauważam jak rosną wymagania i spada FPS. Początkowo nie spadał poniżej 120, teraz oscyluje wokół 40. Dobrze że gram na najwyższych ustawieniach, przynajmniej mam z czego zjechać w dół ale powoli zaczynam się martwić co będzie za rok, bo nie uśmiecha mi się kupować nowego kompa...
A sama fizyka? Boję się żeby nie schrzaniła tego co już jest ddobrze i żeby to nie była zupełnie inna gra, z setką bugów które będą ogarniać przez parę patchów... Żeby nie doszło do tego że bardziej opłaci się kogoś zepchnąć ze skarpy niż ostrzelać, i nie było skaczących AMXów, T-50 i super-efekciarskiego blichtru rodem z niektórych trailerów czy filmów Hollywood
A sama fizyka? Boję się żeby nie schrzaniła tego co już jest ddobrze i żeby to nie była zupełnie inna gra, z setką bugów które będą ogarniać przez parę patchów... Żeby nie doszło do tego że bardziej opłaci się kogoś zepchnąć ze skarpy niż ostrzelać, i nie było skaczących AMXów, T-50 i super-efekciarskiego blichtru rodem z niektórych trailerów czy filmów Hollywood
Spieszmy się strzelać w scoutów, tak szybko spotują...
-
Mój kompek potrzyma jeszcze długo
Najbardziej czekam na fizykę to porostu będzie "czysta zajebistość"
nie mogę się już doczekać teraz rozgrywki będą dawały jeszcze więcej funu hehe ciekawe czy będzie można wskoczyć na inny czołg
. wg. mnie najważniejsza aktualizacja .

Najbardziej czekam na fizykę to porostu będzie "czysta zajebistość"

USRR=T - 50 - 2_IS - 3_S - 51_T - 34
Francja=AMX13 75_BDR G1B
USA=M18 Hellcat(elite)
Niemcy=Löwe__JagdPanther
Czekające na eventy/pieniążkiKW13*KW-3*VK3001P*T32*Panther
Francja=AMX13 75_BDR G1B
USA=M18 Hellcat(elite)
Niemcy=Löwe__JagdPanther
Czekające na eventy/pieniążkiKW13*KW-3*VK3001P*T32*Panther