Patch 0.7.5
Re: Patch 0.7.5
Dziś włączyła mi się aktualizacja do 7.5. Ściągnęło 360 MB, zainstalowało, sprawdziło integralność i... zaczęło ściągać 5,1 GB
Myśląc, że mam jakiś ważny plik podmieniony (próbowałem kiedyś jakichś modów) zainstalowałem ponownie wersję 7.4 i na to od razu aktualizacja do 7.5. No i historia się powtórzyła. Nadal chce ściągać 5,1 GB. Nigdy wcześniej nie miałem takich numerów. Na razie dałem sobie spokój z aktualizacjami i ściągam pełnego klienta 7.5, przynajmniej oszczędzę 2 GB transferu. O co tu może chodzić?
-> World of Warships - walcz na morzu!

neomagnet pisze:Czy wraz z wprowadzeniem 7.5 dostaliście premium? bo ja mam nagle 3 dni
Mam tak samo

Ktoś wie czy to miła niespodzianka czy też bug?
Garaż: AMX 12t, Aufkl. Panther, Pz IV, VK 3601, Panther, Indien-Panzer, Leopard PTA, E-50M, Tiger II, Lowe, E-75, E-100, Maus, StuG III, Nashorn, JagdPanther, RHM, JagdPanther II, Jagdtiger, GW Tiger(P), KV-1, KV-85, IS, kilka lolków

-
rafal3920 pisze:Co? Czym jeździsz że ci V tier losuje z IX? ja dziś 1,5h jeździłem KW-1 i nic cięższego niż IS mi się nie trafiło, a hetzerem tylko do VI tieru losowało
AMXy tak losuje ELC AMX wpada na IX tiery, zresztą 12t też. Inne faktycznie losuje poprawnie.
-
SSZYMONEKOSS pisze:HAHA dzis BYL II Z VIII I IV Z IX to jest porazka taka roznica ze X mi juz do IS nie losuje powinno byc V-VII jesli na Gorze i VII-IX jesli na dole tak mysle nie?
To akurat mogła być wina plutonu, zawsze zalicza do wyższego.
A widzieliście w ogóle tą tabelkę?
AMXy, ELC, T-50, T-50-2, Leoś, VK28 i reszta TO SCOUTY I JAK SCOUTY SĄ LOSOWANE. W tym opisie patch "większość czołgów" nie dotyczy scoutów i arty, to chyba oczywiste z jakich przyczyn. Co jest scoutem oprócz tego co napisałem chyba wie każdy. Poza tym MM działa bezbłędnie i liczy II tiery różnicy, chyba że jakiś dowcipny podpina się pod Tigera MS-1 a potem się dziwi i drze że "**** MM"
AMXy, ELC, T-50, T-50-2, Leoś, VK28 i reszta TO SCOUTY I JAK SCOUTY SĄ LOSOWANE. W tym opisie patch "większość czołgów" nie dotyczy scoutów i arty, to chyba oczywiste z jakich przyczyn. Co jest scoutem oprócz tego co napisałem chyba wie każdy. Poza tym MM działa bezbłędnie i liczy II tiery różnicy, chyba że jakiś dowcipny podpina się pod Tigera MS-1 a potem się dziwi i drze że "**** MM"
Spieszmy się strzelać w scoutów, tak szybko spotują...
- GrubaRozkmina_NUG
HAHA dzis BYL II Z VIII I IV Z IX to jest porazka taka roznica ze X mi juz do IS nie losuje powinno byc V-VII jesli na Gorze i VII-IX jesli na dole tak mysle nie?
Ciężko zrozumieć o czym mówisz ale żadna porażka bo scouty 4 i wyższego tieru losuje jak dawniej i im to nie szkodzi bo i tak są scautami, arty tak samo. 2 tier był w plutonie na 100% więc pomyśl i przestań zwalać wszystko na mm bo jest dokładnie tak jak zapowiadali. 7 HT MT i TD max do 9, 5 max do 7. LT i arta to wyjątki i je losuje inaczej. Jeszce raz pomyśl zanim się popłaczesz bez sensu i przy okazji składniej formułuj wypowiedzi bo trzeba ze 3 razy przeczytać co napisałeś by to zrozumieć.
Prawdy WOT:
Pantera | Jagdpantera | JT | Sherman | T-50 | T-44 | IS-8 | IS-4 | SU-152 |
drużyna po lewej ma zawsze słabsze pojazdy niz prawa
VII t. w 60% wrzuca mnie z X -tkami a niejednokrotnie uczestniczyłem w bitwach gdzie jadąc PziV lub VK3001P lądowałem z IX-tkami
Pantera | Jagdpantera | JT | Sherman | T-50 | T-44 | IS-8 | IS-4 | SU-152 |
Witam
Czy ktoś jeszcze może potwierdzić , że dostał konto premium na trzy dni? Ja niestety nie otrzymałem takiego bonusu.
Czy ktoś jeszcze może potwierdzić , że dostał konto premium na trzy dni? Ja niestety nie otrzymałem takiego bonusu.
Ja miałem 28dni premki, i dalej mam tyle samo. Nic sie nie zmieniło ;]
Konto premium miałem mieć do wczoraj do godziny 13. Po instalacji patcha mam do jutra do 13 więc dostałem 2 dni premki 

Pierwsze wnioski:
- nowy MM działa i działa bardzo dobrze. Zawsze znajdą się malkontenci (oj jak mi dzisiaj jedna arta narzekała ojojoj...
) ale ja to odbieram zdecydowanie na plus. Takie maszyny jak PzIV czy VK3601 zwykle są około połowy stawki. Rozrzut 2 tiery w dół (w sensie ja V, inni III) zdarzył mi się może ze 2 razy, ale tych w górę (ja V, inni VII) też kilkukrotnie. Sporo jest bitew IV-V, V-VI lub VI-VII i są bardziej wyrównane. Chociaż...
- albo coś przeoczyłem, albo lightom też obniżyli. Ani razu nie trafiłem ELC (V) na IX, a 12t trafiałem. Na VIII rzadko, zwykle tiery to IV-VII,
- gra chodzi wolniej, ok. 20% spadku fps. Mody jakie wprowadziłem poprzednio (np. nieruchome liście) przestały działać, a nowe zmiany (przeniesienie takich samych ścieżek do res/mod w folderze 7.5) nie dają rezultatu. Grać się da, ale nieco gorzej. Będę chyba jednak zgrywał ten programik...
- grę opanowała plaga ELC AMX
Wstępnie tyle po ok. 2 godzinkach gry
- nowy MM działa i działa bardzo dobrze. Zawsze znajdą się malkontenci (oj jak mi dzisiaj jedna arta narzekała ojojoj...

- albo coś przeoczyłem, albo lightom też obniżyli. Ani razu nie trafiłem ELC (V) na IX, a 12t trafiałem. Na VIII rzadko, zwykle tiery to IV-VII,
- gra chodzi wolniej, ok. 20% spadku fps. Mody jakie wprowadziłem poprzednio (np. nieruchome liście) przestały działać, a nowe zmiany (przeniesienie takich samych ścieżek do res/mod w folderze 7.5) nie dają rezultatu. Grać się da, ale nieco gorzej. Będę chyba jednak zgrywał ten programik...
- grę opanowała plaga ELC AMX

Wstępnie tyle po ok. 2 godzinkach gry

W związku z panoszącym się chamstwem, złośliwością, donosicielstwem i ogólnym sk****syństwem, zarówno większości adminów/modów, jak i części użytkowników, przeprowadzam się na oficjalne http://forum.worldoftanks.eu