Witam Wszystkich:)
Co do zarabiania kasy to bardzo dobrze zarabia KV-5 nawet bez premki:). Oczywiście wiąże się to ze sporymi wydatkami na początku:(. Lowe też bardzo drogi w kupnie powiedziałbym nawet że to astronomiczna cena

(Mam oba więc mogę się wypowiedzieć

No ale do rzeczy;) Podaję same suche fakty
1) KV-5 na premce nawet potrafi zarobić 100k srebra, bez premki spokojnie 40-50 a nawet 60k srebra jak utłuczesz nim 5-6 fragów

Dobry ma pancerz wierzy armata 107 ulepszona w stosunku do KW-3 i czas przeładowania działa z dosyłaczem to 7,6s. w miarę szybki jak na swoją wielkość. CO do zarabiania bardzo niska cena pestek no i naprawa tego kolosa to tylko 7,6k srebra
Co do osiągów to TYP-59 zjada na śniadanie w ilościach 3szt na raz (Obsiadły mnie kiedyś obsiadły 3 chińczyki ustawiłem się tylko tyłem do ściany budynku i było po nich, ma bardzo szybko obracająca się wieżyczkę przy nim Lowe to ślimak)
2) Lowe - na premce na czysto mi się udało maksymalnie zarobić 122k (specjalista i stalowa ściana 7 fragów) bez premki 45k srebra. Dużo droższa naprawa 9,5k niż w KV-5 no i pestki niemiłosiernie drogie. Wrzuca często do IX tieru całe szczęscie że ma lepszą armatę i może nawet przebić E-75 ale i tak nie ma z nim szans:(
3) KW-3 dobrze się na nim wychodzi tylko w KOMPANIACH VI tieru ponieważ w tych ramach nie ma sobie równych i on tam rządzi i zarabia
Mam nadzieję że pomogłem komuś wybrać czołg do robienia kasy

No niestety życie jest okrutne i są to czołgi za golda