Zmiany w drzewkach

Awatar użytkownika
Kudlaty
Posty: 254
Rejestracja: 15 paź 2010, 13:03

Re: Zmiany w drzewkach

Postautor: Kudlaty » 01 maja 2011, 10:46

Korpus zawsze miały ten sam, różniły się wieżami. Więc był Tiger-Maus, potem Krupp turret, i Maus Turret. Ale i tak wszystko od Henschla by wyjeżdżało :)

Zakładam że będzie wzięty pod uwagę projekt z wieżą Mausa, i z działem 150mm tak zakładam, bo Overlord chyba mówił już o E-100 że właśnie z tym działem ma on być. Co uważam za sprawiedliwe wg mnie. I zakładam że te drzewka to są full uber kiedyś tam i z tym na pewno nie będzie tej aktualizacji :)
Garaż niemiecki: VK2801, Panzer IV, Panzer V/IV, Panther II, E-50, VK4502A, E-100, Maus, JTiger, GW Tiger, GW E-type
Garaż rosyjski: T127, T-50, T-44, KV, KV-3, IS-4, IS-7, Object 704, Object 212
Garaż amerykański: T32, T34
-> World of Warships - walcz na morzu!
Awatar użytkownika
Kamiloss
Posty: 297
Rejestracja: 19 lip 2010, 12:24

Re: Zmiany w drzewkach

Postautor: Kamiloss » 01 maja 2011, 12:37

Witold500 pisze:
albo walną jakąś 2 gigową łatkę za rok


Wtedy to będzie "World of Tanks 2"


ee tam.. nie zapominajmy, że WoT nie ma nawet wersji 1.0 :mrgreen:
demox
Posty: 44
Rejestracja: 08 lis 2010, 21:22

Re: Zmiany w drzewkach

Postautor: demox » 01 maja 2011, 13:19

Dla mnie te drzewka są znacznie lepsze (mimo że troszkę krzyżują mi plany), od dawna uważałem że kw3 spokojnie nadawałby się na 7 tier, że is-4 to 10 tier, że amerykańce mają to drzewko mocno pokopane i czołgi się powtarzają non stop a do tego medy amerykańskie i niemieckie powinny mieć o 1 tier mniej. Myślę też że powinni wprowadzać te czołgi nacjami tzn. wraz z dodaniem serii E powinni zmienić drzewko niemieckie, wraz z dodaniem td amerykańskich powinni zmienić amerykańskie drzewko, a u ruskich mogli by ten patch dać w dowolnym momencie (obstawiam że jako ostatni). Do tego nie muszą przecież wszystkich maszyn wprowadzać na raz, powinni jak najszybciej zrobić to co niezbędne, a czołgi lekkie 5 tieru czy boczne drzewka tdków mogli by sobie narazie odpuścić.
Nie zapominajmy jeszcze o tym że mieli dodać francuskie czołgi.
Oj będzie się działo :D
A co do tych co narzekają na to że niemcy znowu zostają w tyle - no cóż odpuściłem sobie całkowicie rusków ale teraz nadrabiam i już idę w ruskie ht dojdę do kw3/kw i będę czekał na patcha, a potem odrazu sprzedaje tego czołga. Przecież to nie tak trudno nabić czołg 5 tieru (dzień porządnej gry ale jak wam się nie chce to zamiast się użalać jaka to ta gra jest dyskryminująca, lepiej pomyślcie nad tym czy w ogóle chce wam się grać)
Awatar użytkownika
Kamiloss
Posty: 297
Rejestracja: 19 lip 2010, 12:24

Re: Zmiany w drzewkach

Postautor: Kamiloss » 01 maja 2011, 14:11

Właśnie.. wszyscy tu się podniecają tymi drzewkami, a twórcy nawet nie dodali dawno zapowiedzianych francuzów :D
Awatar użytkownika
gora1234
Posty: 151
Rejestracja: 19 sie 2010, 11:17

Re: Zmiany w drzewkach

Postautor: gora1234 » 01 maja 2011, 14:34

i w najbliższych miesiącach nie dodadzą
Kiszorek
Posty: 73
Rejestracja: 04 mar 2011, 14:13

Re: Zmiany w drzewkach

Postautor: Kiszorek » 01 maja 2011, 14:38

Wszystko dobre tylko kiedy wyjdzie, bo za miesiąc to chyba nie.

W ruskich jakoś nie ma T-35.
JurekX
Posty: 1
Rejestracja: 25 kwie 2011, 11:46

Re: Zmiany w drzewkach

Postautor: JurekX » 01 maja 2011, 15:31

Witam jestem nowy. Nie ogarniam tego co panowie z WoT tutaj robią. Jeżeli mam KV to za darmo dostane inny czołg ? :oops:
Obrazek
Awatar użytkownika
Szakis
Posty: 164
Rejestracja: 03 gru 2010, 17:02

Re: Zmiany w drzewkach

Postautor: Szakis » 01 maja 2011, 15:37

Ja myślę, że to zbyt piękne by było prawdziwe. Nie wierzę, że znów posiadacze niemieckich czołgów tak mocno będą w plecy.
Ostatnio zmieniony 01 maja 2011, 18:38 przez Szakis, łącznie zmieniany 1 raz.
Traszka
Posty: 1
Rejestracja: 23 kwie 2011, 14:18

Re: Zmiany w drzewkach

Postautor: Traszka » 01 maja 2011, 16:18

Mam pytanie dotyczące zmian w drzewkach. Czy teraz jeśli zbieram na IS-1 i go kupie to po zmianie drzewek dalej będę go miał? Albo jeśli go nie kupie tylko zbadam, to exp mi się cofnie? Bo będę miał lukę w drzewku (KV-1S) będzie mi brakować, a gram KV-3.
Awatar użytkownika
Phrarr
Posty: 238
Rejestracja: 13 lut 2011, 20:21

Re: Zmiany w drzewkach

Postautor: Phrarr » 01 maja 2011, 16:21

Jak już coś kupisz to będziesz to miał.
Zanim drzewka wprowadzą to trochę minie.
It's my red star

Wróć do „Ogólny”