Zmiany w drzewkach
Re: Zmiany w drzewkach
z tego co wyczytałem WoT w dużym stopniu wkracza do zimnej wojny.(Szczególnie u amerykanów.)

Bosko! Akurat jak poszedłem w ruskie medium to dodali M46. Ja chcę T-72!!!
Ale reszta bardzo fajnie zrobiona i przemyślana, szczególnie u Niemców. Jednak teraz widocznie USA stanie się królem mediumów, chociaż walka pewnie i tak wyrówna się.
Czyli teraz obniżą staty pershinga?
Ale reszta bardzo fajnie zrobiona i przemyślana, szczególnie u Niemców. Jednak teraz widocznie USA stanie się królem mediumów, chociaż walka pewnie i tak wyrówna się.
Czyli teraz obniżą staty pershinga?
cze raz odkryty pojazd (np. Hummel z PzIV) pozostanie odkryty w nowym drzewku mimo braku nowej ścieżki?
no dobra fajnie to wyglonda , ale kiedy to wejdzie do gry - to po pierwsze , a po drugie - u amerykanów są christie tanks co to za nowy typ czołgów ?
u amerykanów są christie tanks co to za nowy typ czołgów ?
To są czołgi z trakcją kołowo-gąsienicową.(czyli jak padnie gąsienica to masz jeszcze koła... chyba tak to działa)

A ja na tą zmianę: WETO!!
to wredne czołgi jakaby miały mieć "zapasowe koła" szansa ucieczki np przed arty zwiększa sie ale nadal nie wiem kiedy wejdą te drzewka do gry ?
To są czołgi z trakcją kołowo-gąsienicową.(czyli jak padnie gąsienica to masz jeszcze koła... chyba tak to działa)
Zawieszenie christie mają, też czołgi bt2 i bt7. Nie zauwazylem zeby jexdziły bez gasienic.