World of Warplanes
World of Warplanes


Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)




Napisz nowy temat Ten temat został zablokowany, nie możesz edytować ani pisać nowych postów.  [ 7 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
 Temat postu: WoT nie uruchamia się.
PostWysłany: 12 Lip 2012, 13:19 
Starszy Szeregowy

Rejestracja: 27 Mar 2011, 08:36
Posty: 12
Po formacie kompa ściągnąłem oczywiście WoT. Ładnie i bezproblemowo zaktualizował się klient gry, lecz gdy próbuje włączyć grę pojawia się tylko biały ekran na kilka sekund i wywala do pulpitu. Przed formatem nie było takiego problemu. Zastanawiam się czy to także nie jest wina aktualizacji 7.4 ale co ja tam wiem.
Specyfikacja komputera:
AMD Athlon II x4 641 2,8GHz
8GB ram DDR3
Gigabyte Radeon HD 6670 2GB DDR3
Modecom Fell 520W.

Istnieje jakiś sprawdzony sposób na pozbycie się tego problemu?

-> World of Warplanes - daj szanse samolotom!

Góra
 Profil  
 
 Temat postu: Re: WoT nie uruchamia się.
PostWysłany: 12 Lip 2012, 13:57 
Podporucznik

Rejestracja: 15 Wrz 2010, 18:50
Posty: 446
Patik230 napisał(a):
Po formacie kompa ściągnąłem oczywiście WoT. Ładnie i bezproblemowo zaktualizował się klient gry, lecz gdy próbuje włączyć grę pojawia się tylko biały ekran na kilka sekund i wywala do pulpitu. Przed formatem nie było takiego problemu. Zastanawiam się czy to także nie jest wina aktualizacji 7.4 ale co ja tam wiem.
Specyfikacja komputera:
AMD Athlon II x4 641 2,8GHz
8GB ram DDR3
Gigabyte Radeon HD 6670 2GB DDR3
Modecom Fell 520W.

Istnieje jakiś sprawdzony sposób na pozbycie się tego problemu?

Zainstaluj biblioteki Direct-x 9.0c http://www.dobreprogramy.pl/DirectX,Pro ... 12667.html

_________________
Image
Czołgi na stanie :
41 różnych pojazdów pancernych ,za mało miejsca żeby je wszystkie wymienić :)


Góra
 Profil  
 
 Temat postu: Re: WoT nie uruchamia się.
PostWysłany: 12 Lip 2012, 17:40 
Starszy Szeregowy

Rejestracja: 27 Mar 2011, 08:36
Posty: 12
Niestety zainstalowanie bibliotek nic nie dało. Może dlatego że mam Windows 7 64 bit, ale nie jestem pewien. Próbowałem wiele razy reinstalować i ściągać grę od nowa ale to nic nie dało. Pomocy!


Góra
 Profil  
 
 Temat postu: Re: WoT nie uruchamia się.
PostWysłany: 13 Lip 2012, 09:51 
Kapral

Rejestracja: 11 Lip 2012, 21:32
Posty: 27
Ja też to mam i nie wiem co zrobić ;/ chyba porzuce nadzieje i nie bede grac w wota ....

_________________
Nowe konto :/ - Pzkpfw IV , StuG III , VK 3601 H , KW-1 , T-34 , M4
Zbadane - KW-1S , BDR Lipa :/


Góra
 Profil  
 
 Temat postu: Re: WoT nie uruchamia się.
PostWysłany: 13 Lip 2012, 11:29 
Generał Dywizji
Awatar użytkownika

Rejestracja: 20 Paź 2010, 10:38
Posty: 1255
Miejscowość: ck
Ja standardowo poleciłbym:
-instalacja javy
-flash playera
-najnowsze stery do karty
-direct x11 ( radeon 6670 i dx9 ? ) zawiera w sobie wszystkie poprzednie directy
-kodek windows media format 11 ze strony freecodecs.com

Po instaluj i przed włączeniem gry uruchom ponownie kompa. Ewentualnie jak byłby problem to uruchom w trybie zgodności z vista lub xp ;)

_________________
Garażtype59,IS3, isu152, Object 704


Góra
 Profil  
 
 Temat postu: Re: WoT nie uruchamia się.
PostWysłany: 14 Lip 2012, 23:29 
Pułkownik
Awatar użytkownika

Rejestracja: 17 Maj 2011, 03:16
Posty: 933
Miejscowość: Warszawa
Dane z supportu:

Game client closes.
Install this version of Visual C++ 2008 SP1 Redistributable Package:
(х64) http://www.microsoft.com/downloads/en/d ... 7CFDFFEE4E
(х86) http://www.microsoft.com/downloads/en/d ... 02B2AF5FC2

Install Visual C++ 2010 if you're running Windows Vista or Windows 7:
(х64) http://www.microsoft.com/downloads/en/d ... 50143D5867
(х86) http://www.microsoft.com/downloads/en/d ... BF0912DB84

Install .NET Framework and/or it's updates in the given order.
- .NET Framework 2.0 SP2: http://www.microsoft.com/downloads/en/d ... e506da9d0f
- .NET Framework 3.0: http://www.microsoft.com/downloads/en/d ... 634c3bf043
- .NET Framework 3.5: http://www.microsoft.com/downloads/en/d ... da479ab0d7
- .NET Framework 4.0: http://www.microsoft.com/downloads/en/d ... 86f32c0992


Gram na win7 x64 i działa bardzo ładnie

_________________
Maciek

Image
Lataj z nami w WoWp CB

W garażu: Dużo bo T34 zarabia na wszystko :)


Góra
 Profil  
 
 Temat postu: Re: WoT nie uruchamia się.
PostWysłany: 15 Lip 2012, 13:22 
Starszy Szeregowy

Rejestracja: 27 Mar 2011, 08:36
Posty: 12
Dziękuje wszystkim za pomoc. Dopiero reinstalacja Visual C++ naprawiła mój problem. Bóg zapłać!

PS. Można zamknąć.


Góra
 Profil  
 
Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Ten temat został zablokowany, nie możesz edytować ani pisać nowych postów.  [ 7 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)


Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość


Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum
Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum
Nie możesz edytować swoich postów na tym forum
Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum

Szukaj:
Skocz do:  

World of Tanks rejestracja | dieta dukana przepisy | gry mmo | GTA IV

Style created by © Matti

Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group akuna alveo ziola

Załóż własne, darmowe forum dyskusyjne dzięki phpBB3
phpBB SEO