World Of tanks Wysokie / maks. Detale

rey696
Posty: 2
Rejestracja: 06 paź 2013, 8:44

World Of tanks Wysokie / maks. Detale

Postautor: rey696 » 06 paź 2013, 8:48

Cpu: Intel Core 2 1.86 GHz
GPU: Nvidia Geforce GT 240 Series
Mobo: Asrock G31M-GS R2.0
Ram: Kingston x2 512 Mb 667 MHz
Zasilacz: Tracer 4life 400W
Obudowa: Tracer Premium Case
-> World of Warships - walcz na morzu!
lesio901
Posty: 24
Rejestracja: 29 cze 2012, 18:59

Re: World Of tanks Wysokie / maks. Detale

Postautor: lesio901 » 06 paź 2013, 9:14

Chcesz się pochwalić że na tym sprzęcie WoT chodzi Ci na max detalach? Czy może chcesz się zapytać co wymienić żeby chodził na wysokich?
rey696
Posty: 2
Rejestracja: 06 paź 2013, 8:44

Re: World Of tanks Wysokie / maks. Detale

Postautor: rey696 » 06 paź 2013, 10:29

przepraszam , zapomniałem dopisać.
Chciałbym aby chodził na wysokich / maks .
Awatar użytkownika
baba1234
Posty: 1253
Rejestracja: 20 paź 2010, 8:38

Re: World Of tanks Wysokie / maks. Detale

Postautor: baba1234 » 06 paź 2013, 13:07

Karta, proc, ram, zasilacz do wymiany-to tak po krótce ;)
Rozwinąłbym swoją wypowiedź dalej ale nie znam budżetu autora.
Garażtype59,IS7,isu152,Object 704,Fv4202

Wróć do „Off Topic - Sprzęt i Oprogramowanie”