matix4 pisze:bt-2 jest najlepsze
Zgadzam się. Z czołgów ogólnie dostępnych, brałbym właśnie BT-2 (podobny jest do Tetrarcha zresztą

matix4 pisze:bt-2 jest najlepsze
szwolezer pisze:Moim zdaniem najlepszym czolgiem jest Panzer II, dobry pancerze, trolujace szybkostrzelne dzialko z dobra penetracja.
Jedyny minus to prędkośc coś ~35km/h
barcioszek pisze:Na tym poziomie gry myślę, że czołg ma drugorzędne znaczenie. Często do takich rozgrywek trafiają ludzie którzy nie mają bladego pojęcia o grze, robienie wyników na takich to żaden problem.
Mocny pisze:barcioszek pisze:Na tym poziomie gry myślę, że czołg ma drugorzędne znaczenie. Często do takich rozgrywek trafiają ludzie którzy nie mają bladego pojęcia o grze, robienie wyników na takich to żaden problem.
I dlatego dużo "niedojd" gra na niskich tierach, aby choć trochę podreperować sobie statystyki na " żóltodziobach". Na "swoim" tierze idzie im kiepsko, więc odreagowują na łatwiejszych do ubicia, niedoświadczonych ofiarach. Nazywają to "funem"
krzyzyk27 pisze:. Dlatego zrezygnowałem z mojego H.35 i się kurzy w garażu na rzecz 1 tieru MS-1. Plusy zawsze losuje max z 2 tierem , jest mały i ma armatę o przebijalności 51 mm. Mam na nim 258 walk i 525 trupów zapisanych na moje konto.Mam 11 specjalistów i 65% win i 51% walk przetrwanych. Wiadomo mam wymaksowanego plus wentylacja,siata i zaszalałem lorneta.Załoga wiadomo kamuflaż i można masakrować z dystansu,byle tylko nie pchać się do przodu.A można zatłuc nawet mikromausa i mam ich kilka na koncie.